Ο πολυθεσίτης κύριος Μουρούτης, που ηγείται και της “ομάδας αλήθειας” της ΝΔ παραδέχτηκε σήμερα ότι την ώρα που ο γνωστός blogger Πιτσιρίκος βρισκόταν στο γραφείο  του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλη για συνέντευξη στο περιοδικό Unfollow ο ίδιος επισκέφτηκε το γραφείο ασφαλείας του κτιρίου και σημείωσε τα στοιχεία του. 

Ο κύριος αυτός όμως πιστεύει ότι για να επιλέγει κάποιος ψευδώνυμο σημαίνει ότι κάτι κακό έχει κάνει και κρύβεται (η νοημοσύνη δεν φτάνει για όλους) και ότι θα του δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα δημοσιοποιώντας το όνομα του. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Πιτσιρικος είναι ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα του δημιουργού του και ότι δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται τώρα πίσω απο το ψευδώνυμο. 

Αφού λοιπόν ο Μουρούτης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το υβριστικό tweet του στο οποίο αποκαλούσε τον Πιτσιρίκο “αναρχικό της καρπαζιάς” (χαρακτηρισμό που απεύθυνε μέχρι σήμερα στο TPP) και κατάλαβε ότι στην κάψα του να καταγγείλει το μαύρο χιούμορ (άγνωστο concept στον κύριο) παραδέχτηκε παράνομη πράξη,  προσπάθησε να τα μαζέψει γράφοντας ότι εννοούσε ότι δεν είδε την ταυτότητα αλλά ότι απλά ήξερε ότι ο Πιτσιρίκος είχε αφήσει την ταυτότητά του στην ασφάλεια (!).

Φανταζόμαστε ότι η ασφάλεια της Βουλής θα ξεκινήσει άμεσα έρευνα για το συμβάν… 'Η μήπως όχι;