Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Bloomberg, χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο ανασχηματισμός της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς έμειναν στη θέση τους οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, τη θέση τους κράτησαν ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ, ο υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσονς, ο υπουργός αρμόδιος για ζητήματα Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις και η υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ.

Η Μέι φαίνεται να επιχειρεί άνοιγμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς έχρισε άτυπα ως αντιπρόεδρο τον φιλοευρωπαίο Ντέιβιντ Λίντινγκτον που είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας επί πρωθυπουργίας Κάμερον. Ο Λίντινγκτον αντικαθιστάν επί της ουσίας τον αντιπρόεδρο και αναπληρωτή της πρωθυπουργού, Ντάμιαν Γκριν, ο οποίος παραιτήθηκε αφού παραδέχτηκε δημοσίως ότι είπε ψέματα για το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.


Τη θέση του αρμόδιου υπουργού για θέματα Βορείας Ιρλανδίας πήρε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Κάρεν Μπράντλει, καθώς ο πρώην υπουργός Τζέιμς Μπρόκενσαϊρ παραιτήθηκε επικαλούμενος λόγους υγείας.